EGE TUR – Gaziantep Personel Servisi, Gaziantep Okul Servisi

 

EGE TUR – Gaziantep Personel Servisi, Gaziantep Okul Servisi

Şirketinizin veya okulunuza ulaşımı kolaylaştırmak için, Ege Tur Gaziantep gerekli olan tüm üst seviye donanımlara sahip bir şekilde hizmet vermektedir. Bu makalemizde kalite standartlarımızı en üst düzeyde tutabilmek için aldığımız birkaç önlemden bahsedeceğiz.

Filomuzda bulunan araçların hepsi öğrenci ve personellere gerekli yaklaşımda bulunabilecek bilince sahip ve yolda algı ve dikkatlerinin yerinde olduğunu kanıtlayan nitelikteki psikoteknik belgelerini yetkili kurumlardan almış bulunmaktadırlar ve bu testlere periyodik olarak tabii tutularak denetlenmektedir.
Gaziantep Personel Taşımacılığı alanında öncü firmalardandır.

Araçta bulunan profesyonel araç takip sistemleri sayesinde öğrencinizin veya personelinizin anlık olarak konumu, seyir hızı gibi tüm bilgilere detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ege tur Gaziantep resmi gazetede yayımlanan şekilde Gaziantep okul servisi araç yönetmeliğine ve Gaziantep öğrenci servisi uygun tüm donanıma sahiptir.

Ayrıca gerekli ani kaza durumlarında yapılacak ilk yardım müdahalelerini sağlık personeli alana ulaşana kadar yapmak üzere tüm sürücülerimiz eğitimlerini almışlardır. Tüm bu kaliteli ekip ve yeni araçlara düzenli taşımacılık hizmetlerinin dışında, gaziantep vip minibüs kiralama için de tek seferlik veya belirli bir programınızı uygulamak üzere erişebilirsiniz.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kiralık Bahis

e-takip.com.tr

Fenomen Olmak Artık Çok Kolay